Tri kontrolne točke u DB_505 tehnologiji - by DB_happy

Zanimljivosti i aktualnosti na forumu
Pravila foruma
Svojevrsna "OGLASNA PLOČA" za goste AA Foruma na kojoj se konstantno pojavljuju obavijesti o najvažnijim zbivanjima u njegovom zatvorenom dijelu. Jasno, u najkraćim crticama... Za puni pristup tekstovima potrebna je registracija.

Procedura registracije novih članova na AA Forum

Tri kontrolne točke u DB_505 tehnologiji - by DB_happy

PostPostao/la Veli Jože » 28 lis 2016, 19:31

Tri kontrolne točke u DB_505 tehnologiji

Eh ljudi, kad bi vi znali otkad se spremam napisati ovaj tekst... 8-) A možda je i bolje da ne znate, vjerojatno biste ostali začuđeni kako tako dugo, skoro kao MF podnica.... 8-) :lol:

Do ove tri točke i njihovog spoznajnog značenja došao sam prije par ljeta što znači da mi je trebalo nekih 10-ak godina iskustva kao bih prepoznao vremenske intervale pojavljivanja kao i poruke koje su stizale s tim u vezi. :)

Prva kontrolna točka

Ovo je izvorišna točka, točka svih točaka! To znači da se druge dvije točke "izvode" iz ove početne, ako je ona u redu onda je to izvrstan TEMELJ za narednu sezonu, a ako nije, onda predstoji teška borba da se godina "izvuče" i spasi sve što se spasiti da. Odmah ću vam reći, to je težak i mukotrpan posao u kojem će biti MALO uspjeha a puno više nervoze, stresa i čekanja da takva godina prođe što prije. Recimo, takva je kod nas bila 2012. godina. Slično je bilo i u 2013. tj. još puno gore, ali uzroci nisu bili u prvoj kontrolnoj točci već u običnoj ljudskoj pohlepi i prevari sa "smeđim" šećerom o čemu sam već puno puta pisao.

Dakle, točka br. 1 DALEKO je najvažnija kontrolna točka i ona (po)kazuje kakva će biti slijedeća godina s pčelom, ona ukazuje na "temelj" za slijedeću sezonu, ali još zornije govori kako smo i što radili od jedne do druge godine, od jedne do druge prve kontrolne točke!

...

viewtopic.php?p=26814#p26814

:labud :love
Uvijek svima na raspolaganju, uvijek svima na usluzi !
Avatar
Veli Jože
Site Admin
 
Postovi: 194
Pridružen/a: 11 sij 2011, 09:13
Lokacija: AA Forum

Natrag na Obavijesti o najinteresantnijim napisima na AA Forumu

Online

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.