Obavijest - dopuna pravila

Pravila ponašanja na forumu i upute za registraciju

Obavijest - dopuna pravila

PostPostao/la Veli Jože » 27 lip 2011, 22:28

Dragi svi,

Dopunjena su pravila našeg foruma:
Zlatna pravila iliti kućni red Pčelarskog Evergreen Foruma!

Molim obratite pažnju na točke 14 i 15 jer mnogi/e forumaši/ce NISU izvršili/e svoje obaveze. Ipak, oni koji su napisali barem jedan jedini post, za njih sam upisao lokaciju u profil ako sam ikako mogao dokučiti iz posta ili iz e-mail-a gdje je pčelinjak. Ukoliko sam pogriješio, molim svakoga ponaosob da se ne ljuti već da to sam/a ispravi prema linku:
http://www.db-505.com/aaforum/ucp.php?i=profile&mode=profile_info

Ako ovaj link nije dovoljno jasan, bez ikakvog ustručavanja možete mi poslati e-mail s imenom lokacije koju ću vrlo rado upisati za svakoga tko to želi. E-mail adresa je forum@db-505.com

Negdje sam upisao općenit pojam države ili regije (Australija, Dalmacija, Zagorje...) pa vas opet molim da u takvim slučajevima dopišete grad ili veće mjesto koje je najbliže pčelinjaku.

Svi ostali forumaši/ce koji/e nisu napisali/e nijedan jedini post od registracije, premješteni/e su u grupu "Novi korisnici/ce" i tu će ostati dok ne izvrše svoje obaveze prema forumu - upis lokacije pčelinjaka i jedan jedini post od par rečenica o sebi i svom pčelinjaku.

Grupa "Novi korisnici/ce" NEMA ovlasti za pristup zatvorenom dijelu foruma ! U taj dio foruma imat' ćete pristup tek po izvršavanju obaveza iz točke 14.
Nakon toga NE MORATE napisati više niti jednu jedinu riječ, niti jedno jedino slovo, PUNI pristup AA Forumu imat' ćete ZAUVIJEK, tj. doklegod to želite.

Ipak, nadam se da nećete biti "ćutolozi" već da ćete se aktivno uključiti u rad našeg zajedničkog foruma, a sve za dobrobit naših pčelica i što punijih bačvi s njihovim delicijama ! :D :D :D

Ova obavijest stajat će na forumu dok svi registrirani članovi koji su napisali barem jedan post ne dopišu još i lokaciju mjesta u blizini pčelinjaka. Dakle, ne morate, ako ne želite, pisati točnu, već okvirnu lokaciju pčelinjaku najbližeg većeg mjesta, npr. Beograd, Ljubljana, Podgorica, Sarajevo, Skopje, Zagreb, itd... (glavni gradovi država regije navedeni su abecednim redom). Tako nećemo "kukolj" pčelarima (i inim lopovima) dati korisnu informaciju lokacije našeg pčelinjaka, a samima sebi puno ćemo pomoći u komunikaciji. Jer, kad napišemo u naziv lokacije recimo, Slavonski Brod, to je toliko širok pojam da nema opasnosti od otuđenja košnica ili neke druge štete na pčelinjaku. S druge strane, kad netko piše o medenju biljaka ili rastu vage na njegovoj/njezinoj lokaciji, odmah će nam biti dostupna jedna takva vrlo važna informacija. Jer, nisu isti klimatski uvjeti na moru, kontinentu ili negdje visoko u planinama...

I dalje NE ZNAM napisati kratak, sažet tekst... :oops:

No, nadam se da nisam previše "udavio" i da je ova obavijest dala ipak određene smjernice za daljnji rast i razvoj našeg foruma.

Svako dobro svima,

Ivica.


:krigle :krigle
Uvijek svima na raspolaganju, uvijek svima na usluzi !
Avatar
Veli Jože
Site Admin
 
Postovi: 194
Pridružen/a: 11 sij 2011, 09:13
Lokacija: AA Forum

Natrag na Da bi naše druženje bilo lijepo i ugodno - pravila registracije !

Online

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

cron