Stipo je napisao/la:vupi je napisao/la:Samo kratko da se nadovežem na naslov teme :
Danas pregledane ladice nakon 4 dana od oxalne -najveći broj otpale varoe u ta 4 dana ( ladice nisu čišćene)30-40 komada
i to u nekoliko zajednica koje su i najjače po broju ulica trenutno,a u nekima svega nekoliko komada .
Ovom situacijom mogu reći da je varoa pod kontrolom .![]()
Varroa je pod kontrolom jedino ako poslje tretmana dobro opada i za desetak dana pojave se dani kada ne pada više niti jedna varroa, a znamo da sredstvo još djeluje. U bilo kojem drugom slučaju tretman je izvršen na slijepo te rezultat može biti svakakav.[/quote]
Stipo ,slažem se ,ali ja sam nakon onih par dana bio zadovoljan samim time što sam varou viđao na podnicama i to mi je
tada bilo dovoljan razlog za zadovoljstvo ,jer mi je to znak da tretman djeluje,jer je nemoguće da nakon tretmana nema ništa na podnici nakon 4-5 dana .Kada nebi bilo ništa na podnici onda bi postojala sumnja u preparat i još više bi sumnjao da sam nešto krivo napravio .
Bilo je baš takovih dana kada se nije pojavila niti jedna varoa ,pa čak i više dana .vjerujem da je tretman uspio i da je
varoa ipak pod kontrolom ( nema 100% da je sve čisto ) .Živi bili pa vidjeli !